jueves, 22 de septiembre de 2016

Catalunya fabrica d'Espanya?

   Bones a tots els seguidors del meu bloc aquesta vegada us parlaré des de el meu punt de vista, justificant si Catalunya va ser considerada la fabrica d’Espanya.

Des de el meu punt de vista  es podria considerar que Catalunya va ser considerablement la fabrica d’Espanya ja que Catalunya va constituir  una excepció dins del panorama espanyol.

Cosa que fa reflexionar amb el pensament que durant el segle XIX Catalunya va ser la fàbrica de espanya.

A Catalunya es van començar a muntar fabriques modernes  com per exemple de vapor, cosa que tal i com anava en aquells  moments  espanya econòmicament i també de ritme de creixement a la resta d’Europa semblava indispensable.

 Va significar una gran inversió per a Catalunya que per a dur a terme aquest  procés d’industrialització   ja que necessitaven  de forma important el mercat,  però  com era indispensable el mercat interior tal i com estava espanya    van haver de enfocar-se en el mercat colonial ja que espanya estava formada per població camperola amb un baix poder adquisitiu però de totes formes van poder tirar endavant i acabar sen una peça indispensable per a que espanya fes un pas endavant i donant pas a l’industrialització  fent créixer les ciutats i així concloure amb un creixement de l’economia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario