jueves, 27 de noviembre de 2014

Tintín en el Congo

  En aquesta activitat ja canviem definitivament de període, en la que passem de la revolució industrial a dedicar-nos a estudiar l'imperialisme.


En les activitats sobre l'imperialisme el que fem es observar i analitzar l'imperialisme en les metròpolis dels països poderosos, en quan l'hora en el que colonitzaven nous territoris, normalment  països subdesenvolupats en el que l'ocupaven i els civilitzaven.

Per aquestes raons a l'hora de estudiar l’imperialisme vam fer  una activitat que tractava de:

analitzar una vinyeta de un famós còmic que tracta sobre l'imperialisme anomenat  Tintín en el Congo  en el que els autors es basen en la mentalitat dels països poderosos però de manera racista ja que en aquest còmic dona a veure que la raça blanca es superior a les demes per la qual als autors els van denunciar. En la activitat teníem que triar una vinyeta del còmic. La meva era aquesta:


Un cop tenies la imatge tenies que obrir un "Word" i esmentar les característiques que veies en la imatge sobre l'imperialisme i quines no, i després descriure la imatge segons el que veies.

La meva opinió sobre del que es veu en aquest còmic es que veig molt malament com els humans tenen la qüestió que la raça blanca es superior a les demes solament per la diferencia de pell i per la forma de vida comparada amb ells, cosa que haurien de ser tots iguals ja que siguem del color que siguem visquem com visquem al cap hi a la fi tots som humans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario