martes, 21 de octubre de 2014

Assemblea Nacional

Aquesta activitat està basada en reproduir l'Assemblea Nacional, que és quan el rei demanava a la noblesa i al clergat que paguessin impostos, ja que no tenien diners ja que frança passava per una crisi ia part perquè el rei sabia gastat gran part de diners en versalles i en festes.

Representació: Ens vam repartir en 5 grups, el Rei, la noblesa, l'església i el tercer estat que estava dividit en dos grups la burgesses i el poble pla, i al meu grup ens va tocar representar al rei.
vam tenir una classe perquè cada grup expresses el que volia defensar, però en el nostre cas havíem d'explicar el perquè volíem fer cobrar als nobles i el clergat.

Un cop tots van acabar es tria un representant per a cada grup que a continuació un per un començaran per al nostre grup "el Rei" i anant vaixar per classe de més poder a menys. Un cop tots els estaments van defensar les seves idees i van començar les votacions durant uns moments allò semblava de veritat ja que es notava pressió entre els voten però va sortir que s'esperava que la classe alta es va sortir amb la seva i van guanyar en els vots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario